6 dager igjen!

11

Velkommen til min nye blogg!

Jeg heter Venke Anny Nes og kommer fra Vegårshei i Aust-Agder, og er nestleder i Fagforbundet Aust-Agder. I tillegg til mitt engasjement i Fagforbundet har jeg også et engasjement som er rettet mot Palestina og det palestinske folket.

Jeg var så heldig å bli utnevnt til Palestina-ambassadør for mitt fylke i vår, og engasjement har blitt forsterket etter dette. Som ambassadør må jeg sette meg mer inn i forholdene til det palestinske folket. Jeg var aktivt med i markeringer for Gaza i sommer, samt at jeg sammen med Palestinakomiteen i Aust-Agder markerte boikotten av SodaStream i høst.

Jeg reiser til Vestbredden lørdag 8. november og skal være der frem til 14. november.

Det er med en spent følelse jeg reiser til Vestbredd på lørdag. Nå vil jeg få oppleve noe av det jeg har hørt om på nært holde, og jeg vil kunne øke min kunnskap om situasjonen for det palestinske-folket. Jeg vil også være med å møte de organisasjonene som er i samarbeidsprosjektet vi har med Norsk Folkehjelp

Jeg kommer til å legge ut på bloggen når jeg er på Vestbredden – så jeg håper at du vil følge med meg på reisen og at jeg kan dele noen av mine opplevelser med deg!

Reklamer
Bilde | Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s